KranioSakral Terapi

– afspænder og fjerner smerter

Kraniosakral Terapi er et godt redskab til at lindre smerter, stress og anspændthed i kroppen. Behandlingen går i dybden, fordi den afspænder centralnervesystemet og dermed afbalancerer kroppen indefra. Det betyder mere ro og energi. Jeg ser ofte positive resultater hos klienter, som forgæves har afprøvet andre terapiformer.

Hvordan virker det?

Kranio-Sakral Terapi hjælper kroppen tilbage i afspændt tilstand, så den kan helbrede sig selv. Behandlingen er behagelig og smertefri og foregår ved, at jeg blidt berører kranie, nakke og rygsøjle.
Herved frigør jeg vævet omkring centralnervesystemet således, at den væske, der forsyner systemet, atter cirkulerer frit.
Jeg skræddersyr behandlingen specifikt ud fra din situation og kombinerer ofte Kraniosakral Terapien med mine andre behandlingsformer; organ- og bindevævsmassage, nervemanipulation samt SomatoEmotional Release.
Sidstnævnte teknik går ud på at løsne op for følelsesmæssige oplevelser, som har sat sig i kroppens muskler, nerver og bindevæv.
Kraniosakral Terapi vinder større og større indpas som behandlingsform og er i dag anerkendt af Sundhedsstyrelsen.

Hvem gavner det?

Kraniosakral Terapi er velegnet til alle – såvel babyer og børn som unge og ældre.
Jeg har rigtig gode resultater ved stress, hovedpine og svimmelhed og hjælper mange med traumer som hjernerystelse og piskesmæld.
Spædbørn har især stor hjælp af Kraniosakral Terapi, hvis de lider af kolik eller har skævheder.
Mine andre behandlingsteknikker er blandt andet gode til at afhjælpe mavesmerter og fordøjelsesproblemer.
Læs mere på www.birgittedath.dk