Klientudtalelser

Jeg har fået min livskvalitet tilbage.

Efter operation af en diskusprolaps i lænden mellem 4/5 lændehvirvel, gik der 5 år, og smerterne kom igen, jeg blev scannet og det viste sig at der var en re-prolaps, samme sted. Lægerne frarådede endnu en operation og jeg besøgte bl.a. 2 kiropraktikere, akupunktur og rygtræning, intet hjalp. Jeg havde smerter og tog ofte smertestillende piller.

Jeg fik anbefalet Lisbeth Munksgaard, som er autoriseret Rolfer.

Jeg kendte absolut intet til Rolfing, men besluttede mig for at give det en chance, for at undgå operation.

Jeg har fået behandlinger hos Lisbeth i ½ år, og kan nu afslutte disse med stor tilfredshed.

Lisbeth har hver gang afsat 1½ time til mig, hun lytter og interesserer sig for sine klienter,

hun løsner og blødgør de stive muskler og led og arbejder med bindevævet,

og så har Lisbeth givet mig en masse gode råd om holdning, bevægelse, vejrtrækning og små øvelser som er med til at give en bedre hverdag.

Jeg er 71 år og har gennem årene fået nogle dårlige holdninger og vaner som det kan tage tid at komme af med, men jeg arbejder fortsat med det, og har fået bevis for at det kan nytte.

Stor tak til Lisbeth fra Astrid

 

Jeg kom med en smertefuld skulder med stærkt begrænset bevægelighed og var blevet oplyst at det var stadiet før “frossen skulder”. 1 behandling hos Lisbeth har hjulpet mere end 10 behandlinger hos en fysioterapeut.

Vibeke

 

Jeg er en slags handy man der er glad for at bruge hoved og hænder, arbejde med mekanik og elektronik, hus og have samt hidtil lidt skovarbejde.

Jeg havde efterhånden fået dårlig holdning med rygsmerter, dels pga. stillesidning ved skrivebord, dels ved foroverbøjet havearbejde, og havde behov for at blive

ud-/oprettet og komme i afslappet balance. Min kiropraktor kunne ikke udrette noget, ”det var noget muskulært”, sa’e hun. Men min søde hustru foreslog noget Rolfing, som netop er en dybdegående muskulær bearbejdning.

Jeg var forud skeptisk vedr. langtidsholdbarheden af en behandling, men var så skidt tilpas at det skulle da prøves. Og hvad oplevede jeg så?

At man ligger på en behandlingsmadras og bare skal slappe heeeelt af, mens Lisbeth bruger sine flittige hænder.

At Rolferen kunne føle sig frem til hvor og hvad der var stramt og forkrampet, mere end man selv er klar over.

At min holdning blev mere oprejst, min gangart blev korrigeret, så jeg kan bevæge mig mere ”økonomisk” energimæssigt.

At jeg fik bedre følelse i fodsålerne og følte gulvet under mig.

At mine lændesmerter forsvandt gradvist.

At min luftpassage i næsen blev forbedret.

At mit åndedræt blev forbedret, så jeg bliver mindre forpustet under jogging- og cykelture.

Og i svømmehallens bassin ligger jeg nu mere vandret og strømlinet.

 

Ved hver behandling blev der fundet og fjernet ømheder, gener og/eller stramheder, og jeg følte en positiv straks-virkning, man føler at man har mere overskudsenergi. Og humøret stiger i takt med at ømheder, stramheder og skavanker forsvinder. Jeg føler min krop er 10 år yngre, det kan vist kaldes livskvalitet.

Behandlingen er medicinfri, så der er ingen bivirkninger. Det er bare fantastisk.

 

Jeg erfarede at en Rolfer er en slags menneske-mekaniker, sammenlignet med en automekaniker. Der er ikke tale om udbedring af store karosseriskader men snarer om fintuning. Man får justeret ventilerne, tjekket karburatoren, strammet ventilator remmen, afstøvet bremserne, luft i hjulene og justeret motor-computeren. Det er den der sidder mellem ørene. Man kan og bør gå til halvårs-tjek for at få tjekket status for gamle og evt. nye skavanker, og få dem udbedret.

Jeg gentager: Det er bare fantastisk.

Jens R

 

Min kiropraktor havde fortalt mig at Rolfing var noget jeg skulle i gang med.

Jeg anede ikke hvad det var og hvorfor jeg skulle bruge tid og penge på noget, som ingen i min omgangskreds havde fortalt om. Ikke desto mindre var jeg villig til at prøve og få det bedste ud af det. Selve behandlingen var en anderledes rejse, end jeg havde forestillet mig.

Hver behandling koncentrerede sig om et nyt område i kroppen og jeg var overrasket over de forandringer, der skete i min krop, mens behandlingen foregik. Jeg kunne mærke, at der blev frigivet små bobler, når der blev arbejdet med bindevævet i for eksempel benene. Blot det at trække vejret anderledes end hvad man har vænnet sig til og programmeret sin krop til, var en åbenbaring. Så gik der nærmest sport i det, jeg lavede de anbefalede øvelser og kunne mærke de ændringer, der skete i min krop.

Jeg gik mere rank, og mine bevægelser var mere flydende og ikke så anstrengte. Det skal siges, at jeg for et par år siden fik konstateret multiple sklerose, og blev under det sidste attac ramt, så halvdelen af min krop var svækket.

Ofte kompenser man, når noget ikke er fuldt funktionsdygtigt. Andre dele af kroppen overtager, og andre muskelgrupper belastes, når noget ikke fungerer optimalt.

Hvis jeg ikke havde rettet op på skævhederne, havde jeg ikke opnået de samme resultater som igennem Rolfing.

Min vejrtrækning er i dag optimal, jeg formår at ilte alle vitale dele af kroppen, uden overanstrengelse og jeg formår at hele de skader min sygdom har pådraget mig. Jeg har som en af de få formået at minimere skaderne der ved MR scanning kan ses. Jeg er en af de der trods min sygdom er fuldt ud funktionsdygtig.

Hvis jeg med sådan en sygdom kan opnå så fantastiske resultater, så er der ingen grænser for de der er raske.

Hvis man skulle sammenligne, sørger vi for at få bilen til service. Den kommer sågar til lovpligtigt syn, og hvis der er funktioner som ikke er optimale, skal det rettes op med det samme. Hvor vil det være fantastisk, hvis vi gjorde det samme med vores kroppe. Vi tager til gengæld en del piller og er rigtig gode til at symptombehandle, i stedet for at tage fat i årsagen.

//Sanne

 

Det har været en rigtig god oplevelse at komme i Villa Vitalis.

Lisbeths kyndige instruktion og behandlingsform har givet mig en meget bedre følelse i – og med min krop, større smidighed og bedre kropsholdning. Ligeledes en bedre forståelse for, hvordan jeg kan passe den – aflæse og forstå den fremover. Jeg vil varmt anbefale Lisbeth Munksgaard.

Peter Maxwell

 

Hvor er det dog forunderligt, hvad Rolfing kan.

Jeg startede hos Lisbeth, fordi jeg havde ondt i ryggen. Efter at smerterne var væk, valgte jeg at fortsætte behandlingerne, fordi jeg synes, at jeg hele tiden oplever nye forbedringer: Bedre holdning, mere fri bevægelighed, bedre åndedræt osv. Efter en skiskade viste det sig, at Rolfing også kunne hjælpe mig med det. På trods af skadede ledbånd og et manglende korsbånd har jeg fået en forbløffende god førlighed, langt bedre end lægerne havde stillet mig i udsigt. Jeg kan varmt anbefale Rolfing hos Lisbeth Munksgaard.

Rie J

Min veninde havde gået til Rolfing i et par år. Jeg kunne se de forandringer der skete med hende, både fysisk og psykisk, men jeg kunne ikke rigtig sætte mig ind i hvad det gjorde ved kroppen.

Så gav hun mig et gavekort på 12 gange til Rolfer Lisbeth Munksgaard. Det er den bedste gave jeg nogensinde har fået.

Den første behandling startede med blot at trække vejret. Det lyder banalt at trække vejret, men hvis ikke det sker rigtigt, fungerer kroppen ikke optimalt. Rolfingmetoden er meget dybtgående, hvor kroppen hjælpes med at finde tilbage til en normal holdning eller struktur. Den dybtgående teknik frigør og heler ikke bare kroppen, men også tanker og følelser.

Jeg er så evigt taknemmelig for at jeg har lært Lisbeth at kende. Hun er et fantastisk menneske, som har været en stor del af min helbredning, både fysisk og psykisk.

Jeg har lært at leve optimalt og kan kun anbefale andre at komme på deres livs rejse.

Ellinor