Lisbeth

Villa Vitalis

Ordrupvej 74a

2920 Charlottenlund

E-mail: alle@villavitalis.dk

 

 

Lisbeth Munksgaard

Aut. Advanced Rolfer

 

CV

Rolfing- og videreuddannelser

 

 • 2015: Autoriseret Advanced Rolfer fra European Rolfing Association (ERA), Italien
 • 2012: Workshop i Scotland med Mary Bond, Advanced Rolfer og Rolf Movement Practitioner: ”Breathing and Walking”
 • 2004 - 2008: 5-årigt uddannelsesforløb med Hubert Godard, Advanced Rolfer: “Overview of the 10 Series with Emphasis on Embodiment, Rehabilitation and Clinical Advanced Work.”
 • 2003: Workshop i Berlin med Anne Koller-Wilmking, M.D. Advanced Rolfer: “Rolfing Children and Adolescents”
 • 2000: Workshop i USA med Jeff Maitland, Ph.D. Advanced Rolfer; Michal Salveson, Advanced Rolfer; Jan Sultan, Advanced Rolfer: “Introduction to Advanced Rolfing Techniques for Manipulating the Limbs, Trunk and Cranial”
 • 1999: Workshop i München med Jan Sultan, Advanced Rolfer: “Importance of the Viscera in Addressing the Core and Sleeve Correllation”
 • 1997: Autoriseret Rolfer fra The Rolf Institute of Structural Integration, Boulder, USA

 

Andre uddannelser

Engelsk/Fransk Korrespondent, H.D. i Udenrigshandel, Spansk Niveau 1-5, Kursus i Sportsmassage, Landmark Forum kurser i selvudvikling

 

Læs mere om Rolfing her

Kontakt

 

Telefon: 26 57 94 49

Mail: munksgaard1@gmail.com

 

Rolfing - en fantastisk og effektiv behandling mod spændinger og smerter

Den første gang jeg stødte på Rolfing® var, da jeg læste om det i et ugeblad. Der var en artikel med før- og efter-billeder af mennesker med forskellige holdninger. Der var en person, som havde en holdning, der lignede min på før-billedet: En krum, ludende holdning.

 

På efter-billedet var personen rank. DET ønskede jeg mig også, for jeg vidste, at min ryg, som jeg nogen gange havde ondt i, ville blive belastet mindre ved en bedre holdning.

 

Efter den første behandling var det allerede nemmere at holde mig oprejst uden at bruge kræfter på det, OG min vejtrækning var også blevet betydelig lettere. Jeg havde astma dengang, så den forbedrede vejrtrækning var en særlig bonus. Jeg syntes det var helt fantastisk, og derfor fik jeg lyst til selv at blive Rolfer.

 

Jeg synes stadig Rolfing er fantastisk og oplever hver dag glæden ved mit arbejde. Jeg er stadig fascineret af hvor effektivt Rolfing er. Det kan dreje sig om en teenager, som undgår operation for scoliose, en sportsudøver, der kan forbedre sin præstation eller komme sig bedre over en skade, eller ”almindelige mennesker”, som kan slippe af med spændinger og smerter.

 

Rolfing er en kropsbehandling, en speciel form for dybdemassage, som bearbejder det bindevæv, der findes i hele kroppen og omslutter og forbinder alle muskler, indre organer, knogler m.v.

 

Jeg mener at alle kan have glæde af Rolfing, forebyggende eller helbredende. Det kan f.eks. dreje sig om:

 

 • Rygproblemer, også Scoliose og Scheuermann
 • Skader på ben, knæ, fødder, arme, skuldre, hænder (musikere, sportsudøvere, dansere ol.)
 • Genoptræning
 • Dårlig holdning
 • Hovedpine